Nože podle použití

Nože podle použití
Seřazeno podle typu použití nože.

Nože podle použití Počet produktů: 352

Podkategorie

  • Malé univerzální nože
    Univerzální nože menších rozměrů určené k vykrajování, loupání atd...
  • NAKIRI - jap.nože na...
    Japonský typ nože NAKIRI - tradiční nůž na zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
  • Vroubkované nože na...
    Vroubkované nože vhodné především na krájení rajčat. Využití najdou i při krájení jiné zeleniny a ovoce.
  • SANTOKU - japonské...
    Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
  • Šéfkuchařské nože
    Šéfkuchařské nože jsou určené jak na zeleninu, tak na maso. Jsou větší, těžší a lépe sedí při krájení na špičce.
  • Vykosťovací nože
    Větší nože určené k vykosťování masa.
  • DEBA - japonské...
    Japonský typ nože DEBA - tradiční nůž na ryby a maso. Má jednostranné silnější ostří uzpůsobené ke snadnému vykosťování.
  • Filetovací a...
    Filetovací nože jsou specifické dlouhou pružnou čepelí pro snadné plátkování masa a ryb.
  • YANAGIBA - japonské...
    Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.
  • Nože na chléb a pečivo
    Nože na chléb a pečivo mají vroubkovanou čepel.
  • Steakové nože
    Steakové nože si poradí s jakýmkoliv masem na talíři.
  • Příborové nože
    Sady příborových nožů.
  • Zavírací nože
    Zavírací nože do Vaší kapsy.
na stránku
Zobrazeno 1 – 30 z 352 položek
Zobrazeno 1 – 30 z 352 položek