Japonské kuchyňské nože ZANMAI jsou vyráběny cělosvětově známým výrobcem kapesních nožů MCUSTA. ZANMAI je v japonštině výrazem pro luxus. A právě toto slovo je správným synonymem pro kuchyňské nože ZANMAI. Veškerá produkce této značky je soustředěna v japonském městě Seki, kde má nožířství historii již od poloviny 13.století.
Japonský brusný kámen MCUSTA ZANMAI o kombinované zrnitosti 1000 a 6000. Mezi všemi brusnými kameny vyniká velkou brusnou plochou (205x75 mm) a je tedy vhodný na broušení i těch největších kuchyňských nožů. Výška 35 mm zajišťuje dlouhou životnost kamene.- zrnitost JIS: 1000/6000
Japonský brusný kámen MCUSTA ZANMAI o kombinované zrnitosti 400 a 1200. Mezi všemi brusnými kameny vyniká velkou brusnou plochou (205x75 mm) a je tedy vhodný na broušení i těch největších kuchyňských nožů. Výška 33mm zajišťuje dlouhou životnost kamene.- zrnitost JIS: 400/1200
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Luxusní steakový nůž s ostřím o délce 11,5 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Japonský brusný kámen MCUSTA ZANMAI o jemné zrnitosti 6000. Mezi všemi brusnými kameny vyniká velkou brusnou plochou (213x72 mm) a je tedy vhodný na broušení i těch největších kuchyňských nožů. Výška 24 mm zajišťuje dlouhou životnost kamene.- zrnitost JIS: 6000
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Japonský brusný kámen MCUSTA ZANMAI o jemné zrnitosti 4000. Mezi všemi brusnými kameny vyniká velkou brusnou plochou (205x75 mm) a je tedy vhodný na broušení i těch největších kuchyňských nožů. Výška 25 mm zajišťuje dlouhou životnost kamene.- zrnitost JIS: 4000
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím 18 cm ze série ZANMAI Betsu Atsurae. Damašková ocel s jádrem VG-10. Vyrobeno v Japonsku.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Japonský brusný kámen MCUSTA ZANMAI o velmi jemné zrnitosti 8000. Mezi všemi brusnými kameny vyniká velkou brusnou plochou (205x75 mm) a je tedy vhodný na broušení i těch největších kuchyňských nožů. Výška 25 mm zajišťuje dlouhou životnost kamene.- zrnitost JIS: 8000
Univerzální nůž s ostřím o délce 11 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Srovnávací blok MCUSTA ZANMAI o větších rozměrech (205 x 65 x 32 mm) na nerovné plochy brusných kamenů.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.